Brasov: „Cine il stie pe asa zisul “domn sofer” de pe 28B? Circula cu usile deschise iar un copil era să cadă din autobuz”

Last Updated on ianuarie 25, 2016 Un șofer de la RAT Brașov este acuzat de o proastă conduită în timpul seviciului. Brasov: „Cine il stie pe asa zisul "domn sofer" de pe 28B? Circula cu usile deschise iar un copil era să cadă din autobuz” 1Steluta Pascuta a scris pe Facebook că șoferul nu ține cont de faptul că transportă oameni, circulă cu ușile deschise, iar o dată un copil era să cadă din mașina lui.

„Cine il stie pe asa zisul “domn sofer” de pe 28B care a trecut,azi 19.01.2016,la 07.36 din statia Lanurilor?! Nu tine cont ca transporta oameni. Circula cu usile deschise in conditiile in care masina e supra incarcata…si faptu ca era sa cada un copil din masina condusa de el, prea putin i-a păsat….

brewewew

Ma ajuta cineva sa fac cunoscut acest lucru si la conducerea rat brasov?! Nu de alta dar la sesizarile trimise pe mail sau telefonic nu se da curs.. Se pierd pe drum catre cei ce pot lua deciziile.”

[ads2]

Tot pe Facebook, Brasov: „Cine il stie pe asa zisul "domn sofer" de pe 28B? Circula cu usile deschise iar un copil era să cadă din autobuz” 2Iza Laura spune că  RAT nu respectă programul chiar dacă afaară sunt -24 de garde iar în stație așteaptă copii.

„Imi pare rau sa fiu si eu printre cei care fac reclamatii, dar nu se poate sa stai cu copii in strada timp de 25 de minute la -24 grade Celsius pentru ca troleibuzul 8 nu respecta orarul. Am stat de la 7:35 pana la 8:02 in statie la Biserica Tractoru si nu a venit nici unul dintre cele doua programate in acel interval orar. Sa va fie rusine celor care va bateti joc de timpul, nervii si sanatatea cetatenilor!”

Previous Story

Brasov: Cine îi poate ajuta? 10 copii stau într-o cameră. Costin Butnar, preot: 5 dintre ei sunt elevii mei la şcoala primară şi nu mai pot continua şcoala pentru că nu au pur şi simplu nimic (haine, încălţăminte, caiete, etc.)

Next Story

Aeroportul Brasov: Politicienii se ceartă cine a greșit legea transferului de teren. Semn că nu se mai construiește?