Brașov: Autobuz RAT cu probleme pe drumul spre Poiana Brașov. „Se simțea un puternic miros de ars”

Last Updated on ianuarie 30, 2016  

Decizia conducerii RAT Brașov de a nu suplimenta autobuzele pe traseul spre Poiana Brașov, în weekend, poate duce la tragedi. Astăzi cursa din Brașov de la 11.30 a avut probleme. Autobuzul fiind arhiplin, la jumătatea drumului s-a simțit un puternic miros de ars.

Șoferul a oprit autobuzul pe dreapta câteva minute sub privirile înspăimântate ale călătorilor. Dacă autobuzul lua foc evacuarea se făcea foarte greu deoarece peste 100 de călători erau înghesuiți ca sardelele.

12625844_174583076242571_220556043_n

„Pe la jumătatea drumului s-a simțit un puternic miros de ars și nimeni nu știa de ce. Câțiva călători au deschis un geam, iar la un moment dat șoferul a oprit autobuzul spunând: nu vedeți că miroase a ars? către un călător care a întrebat de ce a oprit”, a declarat un călător din autobuz.

„Câșiva dintre călători s-au speriat, autobuzul fiind foarte plin, nu am fi vrut să pățim ca la Colectiv”, a mai spus acesta.

Cel mai probabil mirosul înțepător de ars a fost de la motorul surpaîncins din cauza greutății excesive. O altă cauză probabilă ar fi că autobuzul s-a lăsat prea mult pe roți. Dar un mecanic poate fi mai sigur care sunt cauzele.

Curios este faptul că poliția din Livada Poștei nu opresc autobuzele arhipline cu călători pentru a-i amenda pe șoferi așa cum se întâmplă cu microbuzele care depășesc capacitatea maximă de călători admisă.

Previous Story

Video Brasov: Vezi povestea măicuţei care creşte 12 fetiţe abandonate

Next Story

Welcome To The Finest WordPress Theme For Writers