Aeroportul Brașov construit de Lufthansa? De ce nu? Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș are terenul (200 de hectare) iar germanii au banii. Vrei să facă Lufthansa Aeroportul Brașov?

Last Updated on ianuarie 26, 2016 Pentru că Primăria Brașov și Consiliul Județean ne-au demonstrat, de cel puțin 15 ani, că nu sunt în stare să construiască Aeroportul de ce nu ar veni o companie privată, de exemplu Lufthansa, să-l construiască?
Astăzi, la întălnirea Primărie – Consiliul Județean s-a stabilit că mai este nevoie de aproximativ 54 de milioane de euro.
Lufthansa are banii, Guvernul îi dă terenul și se face un parteneriat Ministerul Transportului – Lufthansa. Așa avem Aeroportul în doi ani.
De ce Lufthansa? Pentru că principala țară unde exportăm este Germania, aici avem multe companii germane.
N-ar fi mai bine ca afaceriștii germani din Brașov să vorbească direct la București și la Lufthansa? Politicienii locali spun că este nevoie de minim 4 luni pentru semnarea acordului Primărie-Consiliul Județean. Numai bun de campanie electorală.

Municipalitatea şi Consiliul Judeţean Braşov vor deveni parteneri în proiectul aeroportului Braşov la începutul lunii februarie. Consiliul Local Braşov şi Consiliul Judeţean vor aproba, pe 2 şi respectiv 3 februarie, proiectul de hotărâre privind asocierea de principiu, urmând ca, după o perioadă de evaluare a stadiului proiectului, să aibă loc şi constituirea societăţii comerciale care va finaliza proiectul, utilizând finanţarea ce va fi contractată de municipalitate.

„Primăria Braşov are interesul şi disponibilitatea de a participa financiar la acest proiect foarte important pentru Braşov, dar trebuie să ştim exact care este necesarul şi care va fi implicarea inclusiv din punct de vedere decizional”, a declarat primarul George Scripcaru.

[ads2]

O dovadă că Primăria și Consiliul Județean nu sunt în stare să facă Aeroportul îl constituie … furtul gardului de la Aeroport. Da, o parte din gardul care împrejmuiește Pista aeropotului a fost furat. Dezolant. Din câte se pare nu este nimeni pe la Aeroport acum să păzească investițiile făcute în anii trecuți.

dededecdcd

foto: brasovultau.ro

Din partea brasovromania.net am transmis o scrisoare companiei Lufthansa prin care îi rugăm să construiască Aeroportul la Brașov în asociere cu guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș. Guvernul are la dispoziție 200 de hectare de teren pe care Consiliul Județean Brașov nu vrea să le primească.

vedezazazza

Deasemenea, în următoarele zile, vom trimite scrisori firmelor germane din Brașov pentru a sprijini compania Lufthansa să construiască aeroportul în Brașov. Gata cu joaca, trecem la lucruri serioase. Hai Lufthansa.

Previous Story

Brasov: Vezi ce trebuie să faci dacă îți pierzi abonamentul RAT tip card

Next Story

Video Brasov: O bătrână merge printre mașini în sensul giratoriu de la Onix. Unora ar trebui să le fie rușine