Accidente în Brașov pe trecerea de pietoni? Primăria spune că a respectat legea iar de vină sunt șoferii și pietonii. Vezi ce măsură de urgență au luat autoritățiile:

Last Updated on ianuarie 6, 2016 Primăria Brașov a reacționat după cele două accidente pe trecerile de pietoni, din ultimele zile, când doi bătrâni au murit. Administratorului public al Brașovului, Miklos Gantz, spune că Primăria și-a îndeplinit toate obligațiile iar vina finală aparține pietonilor și șoferilor.
Iar ca măsură de urgență, o comisie va merge la plimbare prin Brașov pentru a se constata dacă este nevoie de îmbunătăţirea condiţiilor de siguranţă. Cine poate să-i ajute pe cei de la primărie cu sugestii de îmbunătățire a condițiilor este rugat să o facă la secțiunea comentarii. Vă promitem că le vor citi până se vor sătura.
De astăzi începem campania „Salvează viețile oamenilor din Brașov care traversează strada!”.

Potrivit administratorului public al Brașovului, Miklos Gantz, citat de mytex.ro, „din punct de vedere legal, toate obligaţiile administratorului drumurilor au fost respectate, iar elementele care ţin de siguranţa circulaţiei (amenajare, marcaje, semnalizare, presemnalizare, iluminat etc) pe drumurile publice din municipiul Braşov sunt amplasate conform legii şi în urma unor decizii care se iau în comisia de circulaţie, împreună cu Poliţia Rutieră.

Asta nu înseamnă însă că nu încercăm permanent să îmbunătăţim condiţiile sau să ne adaptăm condiţiilor de trafic, care sunt în continuă schimbare.

Vorbim, desigur, despre două incidente regretabile și trebuie să analizăm cu celeritate acest gen de situaţii.

Chiar în această seară, o comisie de verificare, formată din inspectori ai Primăriei şi reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Braşov se va întruni şi va merge pe teren pe toate arterele importante, pentru a constata dacă este nevoie de îmbunătăţirea condiţiilor de siguranţă şi a dispune, eventual, măsurile ce trebuie luate.

Doresc însă să subliniez că responsabilitatea finală pentru circulaţia pe drumurile publice este a tuturor participanţilor la trafic, atât şoferi, cât şi pietoni”.

Previous Story

Tiesto, vedeta Untold Festival în această vară

Next Story

Aeroportul Brasov: BATAIE DE JOC ! Parlamentarii PSD au gresit legea și terenul nu mai poate reveni în posesia Consiliului Județean. Iar am rămas fără teren