(Video) Brasov: Explozie în cartierul Tractorul și un incendiu în cartierul Noua în această dimineață. Doi bărbați au decedat

Last Updated on decembrie 20, 2015

O explozie puternică a avut loc în această dimineață în cartierul Tractorul, la o locuință de pe Aleea Constructorilor.

“Explozia s-a produs într-o garsonieră de la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din cartierul Tractorul. În garsonieră se afla o singură persoană, un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a decedat.

În timpul declanșării exploziei s-a produs și un incendiu, care a fost stins cu ajutorul a două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă. S-a mai intervenit cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD. Alte locuințe din blocul de garsoniere nu au fost afectate”, a precizat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit purtătorului de cuvânt, tot duminică dimineață, a avut loc un incendiu la anexa unei gospodării de pe strada Brazilor, din cartierul brașovean Noua, în urma căruia un bărbat de 58 de ani a decedat.

Previous Story

Braşov, ţinutul cu 100 de milioane de brazi. Dacă ar fi toţi împodobiţi, am avea cei mai mulţi brazi de Crăciun din lume

Next Story

Brasov: De Crăciun, la Coresi ai program de sărbătoare!