Brasov: Agresorul de la Mall-ul Coresi a fost condamnat pentru tentativa de omor

Last Updated on decembrie 7, 2015 Emanuel Marian Bihaici a primit 6 ani și 4 luni de închisoare după ce a înjunghiat o persoană în zona hemitoracelui stâng, atingându-i un plămân, în data de 10 aprilie 2015, în parcarea mall-ului Coresi.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani a fost găsit vinovat de tentativă de omor. Sentința nu este însă definitivă aceasta putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, informează mytex.ro

Potrivit anchetatorilor, „în seara zilei de 10 aprilie 2015, în parcarea mall-ului Coresi din mun. Braşov, pe fondul unei altercaţii în care au fost implicate şi alte persoane, inculpatul a înjunghiat persoana vătămată A.C., prin aplicarea unei lovituri cu un cuţit, în zona posterioară a hemitoracelui stâng al acesteia, cu interesarea plămânului stâng, producându-i acesteia leziuni vindecabile în 28 – 30 zile de îngrijiri medicale“.
[ads2]

Pentru fapta comisă, inculpatul este obligat să-i plătească victimei 5.000 de euro, cu titlu de daune morale. Totodată, trebuie să-i achite Spitalului Județean Brașov peste 2.700 de lei, reprezentând costurile îngrijirilor acordate rănitului. Și decizia dată pe latură civilă poate fi contestată.

Previous Story

Brașov: Accident grav pe 15 Noiembrie la Panini

Next Story

Brasov: Primesti „Salariu”dacă găzduiești un câine în această iarnă