RAT Brașov desfințează abonamentele valabile pe una și două linii. Apare abonamentul unic. Vezi cât costă:

Last Updated on decembrie 3, 2015

RAT Braşov a decis introducerea abonamentului unic, ţinând cont că încă din luna iulie s-a trecut la biletul care este valabil 50 de minute, indiferent câte autobuze schimbi.
Astfel, din prima zi a anului viitor preţul unui abonament pe toate liniile va fi de numai 70 de lei/lună, respectiv cu 45% mai puţin decât este în prezent un astfel de abonament (126 de lei), informează bzb.ro
Această măsură este doar una dintre prevederile noului Plan Tarifar al RAT Braşov, aprobat recent de Consiliul Local al municipiului Braşov. Potrivit acestui Plan, şi preţul unui abonament lunar nenominal pe toate liniile va scădea de la 180 la 105 lei, şi, nu în ultimul rând, abonamentul anual pe toate liniile (care a fost introdus de la 1 noiembrie 2015) se ieftineşte de la 980 la 700 lei.
[ads2]
De asemenea, abonamentele cu preţ redus pentru elevi, studenţii Universităţii „Transilvania” şi donatori de sânge vor costa 35 de lei/lună, fără nici o limitare în privinţa numărului de călători. Planul Tarifar al RAT Braşov prevede însă eliminarea abonamentelor lunare pe una sau două linii, precum şi înfiinţarea unui tip de abonament pentru toate liniile, plus Linia 20, la preţul de 150 de lei/lună. În prezent, doar abonamentul pe linia 20 costă 118 lei.
Previous Story

New York, this is your last chance

Next Story

Brasov: George Scripcaru află pe 11 decembrie dacă PNL îl mai lasă să candideze pentru un nou mandat la Primărie