L-ai vazut? Politia din Brasov, in alerta. Barbatul banuit ca si-ar fi ucis sotia, cautat de catre autoritati

Last Updated on decembrie 9, 2015 Poliția încă îl caută pe bărbatul bănuit că și-ar fi ucis soția. „În acest moment, soţul nu are nicio calitate. E chemat să lămurească situaţia. De fapt, e căutat şi dacă va fi găsit va fi adus la audieri” aexplicat procurorul Claudiu Sandu

„S-a stabilit ca şi cauză a decesului, asfixia mecanică, survenită în urma unei ştrangulări. Totodată, coloana cervicală a victimei a fost fracturată, lucru stabilit în urma necropsiei”, a adăugat procurorul Claudiu Sandu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, citat de rttbrasov.ro. Anchetatorii au început cercetarea decesului in rem, dar soţul femeii, dispărut de ieri, este aşteptat să dea explicaţii la Parchet în legătură cu teribilul incident.

hthth

Descoperirea a fost făcută de părinţii femeii, luni seară, în jurul orei 22.00. Aceştia au grijă de obicei de cei doi băieţi ai cuplului, unul de doi ani, iar altul elev de şcoală primară. Luni, au sunat-o de mai multe ori pe fiica lor.

Pentru că aceasta nu răspundea la telefon, au decis să meargă la apartamentul ei, să vadă ce se întâmplă. Cum aveau chei de la casă, au intrat şi şi-au găsit fiica fără suflare, cu urme de ştrangulare pe gât. Disperaţi, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

[ads2]

Vecinii familiei susţin că nimic nu prevestea teribila crimă. „Era o familie care se înţelegea bine. Nu am auzit să facă scandal sau probleme. Şi copiii sunt bine educaţi. El e foarte respectuos, de aceea nu mi-a dat niciun semn, sau să fi văzut ceva schimbat la el, nu”, a precizat o vecină. „O familie foarte bună, nicio gălăgie, el nu bea”, a afirmat o altă vecină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov continuă cercetările în acest caz.

Previous Story

Video Brasov: ATENTIE imagini socante. O masina de teren a fost facuta praf de un tren

Next Story

Procurorii DNA Brașov l-au ARESTAT pe Dan Andronic, patronul Evenimentul Zilei