FELICITĂRI ! Parapantistul din Brașov, George Coteț, campion mondial la proba de aterizare la punct fix

Last Updated on decembrie 7, 2015 Brașoveanul George Coteț este noul campion mondial la parapantă, la proba de aterizare la punct fix, în urma finalei care a avut loc la Dubai cu 18 sportivi din întreaga lume.

George Coteţ (47 de ani) este considerat cel mai bun parapantist din România la categoria „aterizare la punct fix” şi ocupa pînă acum locul patru la nivel mondial. Pe locurile următoare s-au clasat Qiang Ma din China şi Goran Djurkovic, din Serbia, informează monitorulexpres.ro.

grgrgr

“Succesul de acum nu este numai al meu. Încăpăţînarea de a-l obţine, da. Eu am primit un har de care am ştiut să mă folosesc şi, sper, să-l împart şi celorlaţi. În această victorie mai sunt cîţiva oameni … Să nu uităm că eu am fost selectat de către FAI să particip la FAI WAG, ok, pentru că sînt sus în rankingul mondial, dar condiţia fără de care nu se putea, pentru că România se afla la momentul selecţiei între primele 15 ţări în clasament.

[ads2]

Fără ceilalţi sportivi români care au punctat alături de mine la concursurile de acurateţea aterizării eu n-aş fi avut această şansă. Deci Sarig Istvan, Florian Agafiu, Attila Pethő, Perjessy Gyula, Valentin Popa, Poli Rancz, Gyuri Balog o bucată din succesul acesta este şi a voastră. Iar despre soţia mea nu am ce să spun… Ar fi prea multe de spus. E cu mine, e pentru mine şi e a mea”, este mesajul postat de brașovean pe pagina personala de facebook.

Previous Story

Marius Vintila: Ca brasovean, zic, nu ma simt corect reprezentat CULTURAL de Horia Brenciu. Asa sunt aia de la Primaria Brasov: cand aud de cultura le vine sa il puna pe H.B. ambasador

Next Story

Brasov: Confuzie cu „Salariul pentru câine”. Delia Botea a venit cu lămuriri