Brasovul ELIMINAT din competitia Capitala Culturala Europeana 2021 !

Last Updated on decembrie 11, 2015 Astăzi, Ministerul Culturii a anunțat finalistele pentru competiția Caăitală Culturală Europeană. Din păcate, Brașovul a fost eliminat din competiție. Finalistele sunt Bucuresti, Baia Mare, Cluj și Timisoara. Se pare că Civilizația Muntelui nu a fost un concept inspirat.

O nouă etapă decisivă a competiției Capitala Europeană a Culturii 2021 s-a derulat în perioda 7-10 decembrie 2015, prin audierea celor 14 candidați înscriși în cursa pentru obținerea prestigiosului titlu.

Membrii juriului care au ales orașele finaliste au fost numiți de Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul Uniunii Europene și Comitetul Regiunilor. Ministerul Culturii a numit, de asemenea, doi experți naționali, în consultare cu Comisia Europeană și în urma validării oficiale a acesteia din urmă.

[ads2]

Cei doisprezece experți care au evaluat candidaturile orașelor sunt: Sylvia Amann, Cristina Farinha, Ulrich Fuchs, Steve Green, Valentina Iancu, Jordi Pardo, Anton Rombouts, Aiva Rozenberga, Pauli Sivonen, Raluca Velisar, Agnieska Wlazel, Suzana Žilič Fišer.

Previous Story

Brașov: Parada obiceiurilor populare de Crăciun în centrul oraşului

Next Story

Video Brasov: Salvamontiștii salvează turiști cu mașini Dacia vechi de 10 ani