Brasov: Vezi care sunt cele mai periculoase treceri de pietoni din oras

Last Updated on decembrie 3, 2015 Tot mai mulți brașoveni sunt loviți pe trecerile de pietoni din oraș. Unii dau vina chiar pe pietoni că nu sunt atenți dar dacă șoferii ar reduce viteze și nu s-ar baza exclusiv pe atenția pietonilor astfel de accidente s-ar reduce.

În urma accidentului de zilele trecute de la Onix când o tânără a fost lovită pe zebră și a intrat în comă am întrebat brașovenii care sunt cele mai periculoase treceri de pietoni.

Cody MihaiCody MihaiLa trecerea de pietoni de la cladirea Allianz, vis-a-vis de Judetean iara e macel. Desi semnalizata din timp cu semn + indicator luminos soferii intra im curba fara vizibilitate cu viteza foarte mare. Pietonul se asigura, in stanga nu vezi departe din cauza curbei si a masinilor parcate pe trotuar. De cele mai multe ori vitezomanii nici macar nu incetinesc, chiar daca esti la jumatea trecerii, te claxoneaza si trec in viteza pe langa tine. Sau, mai rau, te agata, te iau pe capota, etc. In 2 ani am vazut sute de astfel de cazuri si, din pacate, chiar si zeci de oameni calcati…
Ninel EnacheNinel Enache Problema si mai grava este ,proasta iluminare la toate trecerile de pietoni din Brasov.Chiar nu sunt in stare sa puna o iluminare mai puternica.Seara mai ales daca ploua nu mai vezi nimic!
Brasov: Vezi care sunt cele mai periculoase treceri de pietoni din oras 1Brad Calin la camera de comert, sau pe Kogalniceanu, de zeci de ori trec pietonii pe deasupra pasajului smile emoticon uneori cu carucioare cu copii
Se circula cu viteza mare in oras..ar trebui sa se respecte limita vitezei. In strainatate,nici nu trebuie sa pasesti pe trecere ca esti ,,invitat,, sa traversezi…..asta am vazut eu ,deci soferii ar trebui sa fie mai calmi la condus.
Am traversat eu pe Grivitei ..eram aproape la jumatea trecerii si un taxi era sa ma zboare….cred ca nu ma vazuse,deci atentie soferi!I
In schimb sunt si pietoni care fug,trec fara nici macar sa se asigure …
In opinea mea, una din cele mai periculoase daca nu cea mai periculoasa trecere pentru pietoni, este pe Strada Grivitei la Imprim (unde-i si Posta Romana ). Am vazut 2 accidente grave (din care unul mortal) pe aceasta trecere si nimeni nu a luat absolut nicio masura. Un limitator de viteza este imperios necesar. Oare cine ia decizia montarii unui limitator de viteza? Atunci cand te apropii de aceasta trecere criminala sa ai cel mult 10 – 15 km/h. Cu siguranta sunt si alte treceri pentru pietoni periculoase, cea mai sus mentionata este fruntasa ca si grad de risc de accidentare.
Adrian NiculiceaAdrian NiculiceaDomnul George Scripcaru, avem o declaratie cu privire la situatia asta? Dupa cum scrie si in articol, trecerile de pietoni din Brasov devin din ce in ce mai periculoase.

Un exemplu bun mai este trecerea de pietoni de la statia “Tipografia Brastar”, pe strada Calea Feldioarei, care pe langa faptul ca este periculoasa, nu este nici atentionata cu semnale luminoase.
Nan RalucaNan Raluca In nicio țară din Europa nu există treceri de pietoni peste 4-6-8 benzi fără semafor!!!! Trecerile din Bartolomeu, Genenii și ăstea sunt doar două exemple. Știu replica ” nu sunt bani”, dar sunt de panseluțe!

Mai știi alte intersecții periculoase în Brașov?

Previous Story

Horia Brenciu susţine candidatura Braşovului pentru Capitală Europeană a Culturii 2021. „Sînt braşovean şi Braşovul rămîne, oriunde m-aş afla, locul meu de suflet”

Next Story

Brasov. Mall-ul Coresi: „Vino să aprindem luminile primului Crăciun, pe 5 decembrie”. Cadouri pentru 200 de copii