Brasov: Femeie sechestrată de un taximetrist in masina pentru ca acerut bonul fiscal. Vezi ce zice taximetristul:

Last Updated on decembrie 10, 2015 O femeie acuză un taximetrist că a sechestrat-o deoarece a cerut bonul fiscal. Ea a depus o plângere la Poliție și așteaptă să i se facă dreptate.

„E foame mare în orașul de la poalele Tâmpei. Astăzi am avut minunata șansă să fiu sechestrată și plimbată câteva sute de metri de un taximetrist supărat ca am îndraznit să cer bonul fiscal sau returnarea banilor plătiți pentru cursa efectuată.

Pe sistemul: daca nu poți să fraierești clientul, îl intimidezi.
M-a lasat să cobor când s-a convins că vorbeam într-adevăr cu operatorul de la 112. Nu nu am primit nici bon fiscal, nici banii înapoi.

Până vine Moșul de la Sectia 1 Poliție, acest taximetrist cu profil de tătăiță care plimbă nepoții prin parc preia, în continuare, comenzi de la clienți.

Indicativul 176, RoTaxi Brașov”, a scris femeia pe Facebook.

În cazul în care plângerea femeii este una întemeiată, ceea ce se va decide în urma anchetei polițiștilor Secției 1, taximetristul riscă să i se facă dosar penal.

[ads2]

„S-a înregistrat plângerea, se fac verificări, urmează să fie audiat taximetristul și se vor lua măsurile legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Liviu Naghi, citat de mytex.ro.

RoTaxi susține că a vorbit cu șoferul care a prezentat superiorilor raportul Z al aparatului de taxat și că se va face și o anchetă internă.

„Omul nu este un om cu care noi am avut probleme până acum. Asta mă surprinde puțin, că noi nu am avut probleme cu indicativul de niciun fel. Eu am scris reclamația, o să îi comunic și șefei mâine dimineață. Se vor lua măsuri și la nivelul dispeceratului, evident, pentru că nu se pot întâmpla astfel de lucruri. Omul astăzi a venit în dispecerat.

Cursa a fost făcută la 13.20, omul mi-a arătat raportul Z, iar bonul apare pe raport. Nu știu să vă spun exact ce a fost acolo, eu vă spun ce a zis omul. Șoferul a zis că doamna l-ar fi jignit și că de acolo… a recunoscut că și-a pierdut cumpătul”, a explicat Manuela, dispecerul de servici.

Previous Story

Râşnovul aprinde luminile Crăciunului, sâmbătă seara

Next Story

Accident Brasov: 6 persoane rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal lângă popasul Căprioara