Brasov: Din 1 decembrie, sens unic în zona Modarom şi pe Ecaterina Varga

Last Updated on noiembrie 23, 2015

Din data de 1 decembrie vor intra în vigoare noile reguli de circulație în zona Modarom şi pe Ecaterina Varga, în contextul deschiderii parcării supraetajate de la Spitalul Militar.

Astfel pe Eroilor se va putea circula doar dinspre Star spre Modarom, iar pe Ecaterina Varga se va introduce sens unic dinspre Magazinul Star, cu descărcare pe străduţele secundare care fac legătura acesteia cu Str. Pictor Pop. Pe acestea se va putea circula doar dinspre Ecaterina Varga spre Pictor Pop, având în vedere lăţimea carosabilului.

Untitled-1

„Aceste resistematizări sunt efectuate în contextul în care la începutul lunii decembrie va fi deschisă şi parcarea supraetajată de la Spitalul Militar. Aceasta va avea două căi de acces, respectiv una dinspre Strada Pictor Pop, iar alta pe lângă Spitalul Militar, respectiv pe strada Pieţii”, a explicat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz, citat de bzb.ro

[ads2]

După efectuarea lucrărilor de resistematizare, porţiunea din dreptul Magazinului Star a străzii Dobrogeanu Gherea, are patru benzi de circulaţie. Trei benzi sunt pe sensul de mers spre Prefectură, dintre care două direcţionează şoferii înainte, iar una asigură accesul pe Strada Nicolae Bălcescu, spre dreapta. A patra bandă este în sens opus.

Previous Story

Video Brasov: Castel vechi de 500 de ani vândut la preț de garsonieră. 38.000 de euro

Next Story

Brasov: De astăzi încep Zilele Capitalei Europene a Culturii