Brasov: Comercianți reclamați la Protecţia Consumatorului pentru reclamă mincinoasă de Black Friday

Last Updated on noiembrie 24, 2015 Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului a primit zeci de sesizări de la brașovenii nemulțumiți de Black Friday. Aceștia au acuzat magazinele că au avut oferte mincinoase.

„Au fost tot felul de sesizări de la cetăţeni. Unii au trimis şi poze cu preţul unor produse înainte de Black Friday, care erau la fel ca de Black Friday, deşi pe etichetă, deasupra era afişat un preţ mai mare, tăiat însă pentru a induce ideea unei reduceri, cînd, în realitate, preţul era neschimbat.

În general, sesizările au fost legate de preţ, însă urmează să vedem care se confirmă, pentru că multe dintre acestea nu se confirmă. Cele mai multe reclamaţii au fost la lanţurile de electrocasnice, pentru că acestea sînt cele mai căutate de Black Friday“, a spus Şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu, citat de monitorulexpres.ro

[ads2]

Braşovul se află în topul primelor cinci oraşe din ţară, alături de Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Constanţa în privinţa cumpărăturilor de Black Friday.

Cele mai multe vîndute produse sînt, în general, din domeniul electrocasnicelor, IT&C, fashion, cosmetice, home & deco, cărţi, dar se vînd foarte bine şi pachetele turistice sau biletele de avion.

Previous Story

Accident Brasov: Pieton lovit pe Calea Bucureşti

Next Story

„ANUNT IMPORTANT: Pentru cei din Brasov care de acest Craciun doresc braduti si hotarasc sa cumpere BRAZI VII IN GHIVECI”