Brasov: Prietenii Iuliei, femeia gravida lovita pe trecerea de pietoni, continua lupta pentru viata ei

Last Updated on octombrie 29, 2015 veveveevevve

Prietenele Iuliei Ganea, femeia care a fost accidentată în urmă cu 5 luni pe o trecere de pietoni din comuna Cristian, au pregătit câteva evenimente umanitare prin care speră să strângă cât mai mulţi bani din suma totală de care are nevoie Iulia pentru a fi tratată la o clinică din Austria.

Astăzi, începând cu ora 18:00, Gabriela Bularca şi Simona Red vor susţine un atelier de croşetat, la Eliana Mall, în cadrul căruia oricine poate veni cu donaţii pentru Iulia. În cadrul atelierului de croşetat se vor scoate la licitaţie şi jucării gata croşetate.

Totodată, duminică, 1 noiembrie, la ora 11:00, în piaţeta din centrul comunei Cristian, iubitorii mersului cu bicicleta vor pedala pentru Iulia. Va fi un traseu de aproximativ 12 km, nu va fi un concurs propriu-zis, ci va fi mai degrabă o tură cu bicicleta în spiritul solidarităţii cu Iuliana Ganea şi cu familia ei, care trec prin momente grele şi care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, informează bzb.ro

[ads2]

Un al treilea eveniment va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 10:30, la Eliana Mall, fiind programate următoarele activităţi: teatru de păpuşi pentru copii  – „Cei trei purceluşi”, susţinut de Teatrul Strada; atelier de creativitate „Îngeraşi hand made”, susţinut de Ioana Balaban.

Cine nu poate ajunge la eveniment, însă doreşte să o ajute pe Iulia, poate face o donaţie în contul: Laurenţiu Florin Ganea, BCR, cont RO25RNCB0318029686080001.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Nicolae Ceausescu in Schei si la Biserica Sfantul Nicolae, 1967

Next Story

Brasov: Cea mai ieftina casa din oras este… un punct termic