Sofer din Brasov implicat intr-un carambol: „Oamenii erau undeva sa isi faca nevoile, pe camp, eu am venit din spate, tirul din fata”

Last Updated on octombrie 13, 2015 Un șofer din Brașov a fost implicat astăzi într-un carambol în județul Arad, în apropiere de Vladimirescu. Acesta a oprit microbuzul pe care îl conducea, fără lumini, cum spun martorii. O camionetă care venea din spate, nu a văzut microbuzul, a încercat să-l evite și a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un TIR.

„Băiatul de Braşov era oprit aici, fără lumini şi celălalt nu l-a văzut, l-a văzut foarte târziu şi a intrat pe contrasens”, a spus un martor, citat de glsa.ro.

Şoferul camionetei, care a încercat să evite microbuzul oprit pe carosabil, în apropiere de Vladimirescu, susţine că autovehiculul de transport persoane nu era semnalizat corespunzător.

„Nu a fost semnalizată maşina din faţă şi am pus frâna şi m-am dus într-o parte şi m-a lovit TIR-ul. Nu a avut avarii, nu a avut nimic, oamenii erau undeva să îşi facă nevoile, pe câmp, eu am venit din spate, tirul din faţă, cu fază lungă. TIR-ul ca să nu intre în mine a tras pe câmp”, a spus şoferul camionetei.
[ads2]

Pe de altă parte, şoferul microbuzului spune că avea avariile, însă nu recunoaşte că a oprit pentru ca pasagerii să meargă în câmp, să-şi facă nevoile.

Pe de altă parte, martorii cred că dacă şoferul ar fi fost mai responsabil, ghinionul nu ar mai fi existat. Totuşi, chiar dacă e marţi 13, poliţiştii cred că cei implicaţi în accident au avut noroc, pentru că nimeni nu a fost grav rănit.

Previous Story

Accident Brasov: Batran lovit de masina pe Saturn

Next Story

Brasov: Sperante de caldura pentru 12.000 de apartamente. Tetkron si-a asumat datoriile, trebuie si Primaria sa faca la fel