„Românii au Talent” incepe la Brasov, duminica, 4 octombrie. Vino daca ai talent

Last Updated on octombrie 1, 2015 PRO TV se pregătește de un nou sezon „Românii au Talent” și dă drumul Caravanei prin țară. Prima oprire este la Brașov, duminică 4 octombrie.

Brașovenii cu talent sunt așteptați începând cu ora 9 a Centrul de evenimente şi conferinţe Lux Divin.

În toamna aceasta, caravana „Românii au talent“ va vizita şapte oraşe, în care sunt aşteptaţi cei mai talentaţi români. Braşovul va fi urmat de Timişoara, iar bănăţenii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul pe 7 octombrie la hotel Lido, informează adevărul.ro.

O zi mai târziu, pe 9 octombrie, caravana va ajunge la Oradea, iar preselecţiile vor avea loc la hotel Ramada. Cel de-al patrulea oraş în care echipa „Românii au talent“ va ajunge în toamna aceasta este Cluj-Napoca. Aici, preselecţiile vor avea loc pe 11 octombrie, la hotel Golden Tulip Ana Dome.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro.

Previous Story

Brasov: Salariile medicilor si asistentelor, marite cu 25%, au fost aprobate si de Consiliul Judetean. Acum se asteapta banii de la Guvern

Next Story

Brasov: Cupa României la sabie, feminin si masculin. Vezi aici programul: