EVENIMENT Brasov. Atelier de povesti unde poti descoperi pe harta castelele zmeilor, mosia Gheonoaiei, codrii Mumei Padurii. „Atlasul taramurilor fermecate si al locurilor magice din basmele romanesti”

Last Updated on octombrie 26, 2015 12047060_997590433635241_901243568612998345_n

„Atlasului taramurilor fermecate si al locurilor magice din basmele romanesti” va avea parte de o avampremieră a lansării, miercuri la atelierul de povești, eveniment ce va avea loc la Casa Baiulescu între orele 18.00-20.00. Lansarea oficiala a volumului va avea loc joi, în aceiași locație și la aceiași oră.

„Povestitorii serii, Melania Butnariu, bibliotecar si istoricul Alexandru Stanescu ne vor introduce in fabuloasa lume a basmelor, prin intermediul unui atlas cu 9 harti si a unui mic dictionar ilustrat de personaje din basmele populare si culte ale romanilor, cuprinse in acest volum.

Vom face cunostinta cu eroii din basme si vom descoperi pe harta codrii de aur ai zanelor, ostrovul florilor si taramul celalalt cu mlastina sistelor, castelele zmeilor, mosia Gheonoaiei, codrii Mumei Padurii sau castelul Genarului”scriu organizatorii.

Atlasul taramurilor fermecate si al locurilor magice din basmele romanestii este un proiect editorial realizat de Biblioteca Judeteana Brasov si finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Previous Story

Accident Brasov: Un sofer a zburat prin parbriz sub un pod. O grinda de beton a cazut pe el si a murit pe loc

Next Story

Brasov. Vezi aici Video cu accidentul in care o grinda de piatra lunga de 7 metri a cazut pe un sofer: