Brasov: SCANDALOS ! Un pensionar a incercat sa doneze 2 euro pentru femeia lovita pe trecerea de pietoni iar banca i-a cerut 3 euro COMISION!

Last Updated on octombrie 20, 2015 Lăcomia băncilor chiar nu are limite. Un pensionar, impresionat de drama femeii gravide care a fost lovită pe trecerea de pietoni și care este acum în comă, a dorit să facă o donație de doi euro la BCR. Banca i-a spus că pentru această donație trebuie să plătească 3 euro COMISION.

Bătrînul nu şi-a permis comisionul cerut de bancă şi nu înţelege cum este posibil ca o bancă să perceapă astfel de comisioane de la oamenii simpli care doresc să ajute alţi oameni în necaz.

„În una din zilele trecute m-am prezentat la BCR pentru a dona modica sumă de doi euro ajutor pentru viaţa Iuliei, femeia care a fost accidentată pe trecerea de pietoni din localitatea Cristian.

Condiţia impusă a fost că trebuie să plătesc cinci euro din care trei euro comision. Pensionar fiind, pentru a ajuta o persoană cu nevoi, cu doi euro, sînt nevoit să plătesc trei euro în plus pentru cei care ocupă fotolii de conducere.

Nefiind de acord, am fost nevoit să părăsesc încăperea. Rog pe conducătorii BCR să analizeze acest inconvenient şi să dea undă verde, fără comision, celor care doresc să ajute“, spune Vasile Maftei, pensionarul braşovean, citat de Monitorul Expres.

[ads2]

Sute de braşoveni sînt alături de Laurenţiu Ganea, omul care şi-a îngropat primul născut, iar acum încearcă să salveze viaţa soţiei sale Iulia, gravida care a fost spulberată pe trecerea de pietenoni din Cristian de un şofer beat.

Dacă poți ajuți, donează bani în contul deschis pe numele Laurenţiu Florin Ganea la BCR – RO25RNCB0318029686080001. Este nevoie de 40.000 de euro pentru ca soția sa, Iulia, să aibă parte de o șansă într-o clinică din străinătate dotată cu aparatura necesară.

Previous Story

Accident Brasov: Un autoturism a cazut intr-o rapa, pe DN 13!!!

Next Story

Accident Brasov: Vezi aici Video cu masina prabusita in rapa. Imagini SOCANTE