Brasov: Protectia Consumatorilor despre intoxicarile de la Casa Venus: NU am finalizat cercetarile

Last Updated on octombrie 15, 2015 Sorin Susanu, Şeful Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a declarat că înstituția pe care o conduce nu a finalizat cercetările în cazuld e intoxicări de la Casa Venus. Chiar dacă reprezentanții sălilor de nunți s-au grăbit să spună pe Facebook că nu este vina lor există posibilitatea ca totuși să fie vina lor.

„Ca urmare a evenimentelor petrecute la sfârşitul săptămânii trecute la restaurantul „Casa Venus” din Braşov va comunicăm că instituţia noastră nu a finalizat cercetarea. Măsurile ce vor fi luate în acest caz depind în mare măsură de rezultatul analizelor de laborator efectuate din probele recoltate.

Conform adresei primite de la DSVSA Braşov, până în prezent a fost emisă doar o alertă internă privind o posibilă prezenţă a Staphylococului coagulazo-pozitiv într-un anumit număr de probe testate prin teste rapide de diagnostic, urmând ca în momentul confirmării prezenţei sau absenţei acestuia, prin metodele de referinţă prevăzute de legislatie şi primirea rezultatelor finale de la DSVSA să acţionăm în consecinţă în raport cu competentele conferiţe prin lege instituţiei noastre” a declarat Sorin Susanu, citat de mytex.ro.

[ads2]

Cu alte cuvinte a fost găsit Staphylococului coagulazo dar nu se știe încă de unde a apărut. Vor fi probleme pentru Casa Venus dacă acest stafilococ va apărea pe feluri de mâncare diferite. Atunci este posibil ca unul din angajați să fie bolnav, greu de crezut că mai multi producători diferiți să fii trimis marfă infestată.

„Cauza evenimentelor neplacute si nedorite de sambata seara provine din mediul extern al bucatariei Complexului Casa Venus conform rezultatelor preliminare ale DSVSA Brasov :”Stafilococ coagulaza – pozitivi”- conform buletinului de analiza” spun ceid e la Casa Venus pe Facebook.

Previous Story

Brasov: Avocatul Ioan Adam si-a recunoscut vinovatia. „Recunosc faptele. Le inteleg”

Next Story

Brasov: Casa de Cultură a Studentilor „recruteaza” tinere talente