Brasov: iPhone 6s ajunge in Mall-ul Coresi, in aceasta noapte de la 00:01

Last Updated on octombrie 8, 2015 iPhone 6s își face intrarea și în Brașov. Magazinul iStyle din Mall-ul Coresi aduce iPhone 6s într-o promoție care se va desfășura în această noapte între 00:01 și 03:00. „Azi iPhone 6s ajunge si in Brasov, la Coresi.
Ii asteptam pe adevaratii fani Apple in magazinul iStyle, de la ora 00:01. Avem timp 3 ore sa descoperim ultimul model de iPhone si sa ne hotaram ce culoare ne place cel mai mult!” transmit reprezentanții magazinului.

iStyle este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor peste 30 de magazine retail și online, iStyle oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreuna cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

Potrivit adevarul.ro, părerile despre iPhone sunt, ca de obicei, împărţite. Unii urăsc modul Apple de a scoate mulţi bani pe telefoane prea puţin dotate, alţii le iubesc şi fac cozi de zeci sau sute de metri în faţa magazinelor.

Orice director din companie le laudă cu zeci de cuvinte precum “frumoase”, “inteligente”, “cele mai bune”, “cel mai popular telefon” şi multe altele. În esenţă, un iPhone este, anual, cel mai aşteptat telefon. Acum, iPhone 6s şi iPhone 6s Plus sunt oficiale cu mici dotări în plus faţă de anul trecut.

Previous Story

Brasov: Gravida lovita pe trecerea de pietoni are nevoie de ajutorul tau pentru a iesi din coma. „Ma uit la ea si sper sa ma apuce de mana, sa-mi zambeasca”

Next Story

Brasov: Duminica vor fi … maxim 8 grade?!