Brasov: Consiliul Local plateste datoria pentru apa calda dar furnizarea depinde de alte doua conditii

Last Updated on octombrie 21, 2015 Consiliul Local a aprobat acoperirea unei părți a datoriilor SC Tetkron SRL, care se ocupă de încălzirea în sistem centralizat, pe care le are către Bepco (producătorul de agent termic), în încercarea de a soluționa problema brașovenilor care sunt legați la sistemul central de termoficare al oraşului și care din luna august au rămas fără apă caldă.

Primăria va vira suma de șapte milioane de lei în conturile Bepco.

„Dincolo de cei 7,6 milioane de lei mai sînt două condiţii pentru deblocarea situaţiei, pe care sperăm să le respectăm în cursul acestei săptămîni, respectiv semnarea unui nou contract de furnizare a agentului termic pe raza municipiului şi scadenţarea sumei de 10 milioane de lei pînă la sfîrşitul lunii martie a anului 2016.

Din punctul meu de vedere, cred că la finalul acestei săptămîni problema va fi rezolvată, în contextul în care au existat şi discuţii cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, care au avansat ca dată de începere a furnizării de căldură 1 noiembrie. Evident că livrarea apei calde urmează a se face mai devreme“, a spus consilierul local Cătălin Leonte, citat de monitorulexpres.ro

Datoriile toale ale SC Tetkron SRL către Bepco se ridică la suma de 19 milioane de lei.

Previous Story

Brasov: BLAT la Brintex intre ANAF si comercianti? „Sa vezi dimineata cum fug ca potarnichile”

Next Story

Brasov: Taximetrist AMENINTAT cu un cutit. Talharul i-a luat 2500 de lei si un telefon