Brasov: Bursa Locurilor de Munca la Hotel Aro Palace

Last Updated on octombrie 7, 2015

AJOFM Brașov organizează „Bursa locurilor de muncă” în perioada 9-11 octombrie la Hotel Aro Palace. Târgul, la care sunt așteptați peste 40 de angajatori, este adresat persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din Brașov și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea Centru.

Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă indiferent de nivelul de instruire, vârstă, categorie profesională sau experiență și, prin activitățile prezentate anterior, urmărește să aducă într-o formă activă de ocupare cel puțin 750 de persoane, informează radiomureș.ro

Bursa face parte dintr-o serie de 3 evenimente similare organizate în 3 localități diferite – Brașov, Iași și București.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Terenul a fost „aprobat” si de Comisia pentru Invatamant a Camerei Deputatilor. Mai sunt cateva comisii si comitete si gata

Next Story

Amintiri din Brasov: Tramvaie in fata actualei Primarii, 1917