Brasov: Astazi are loc Bazarul cu Lucruri Gratis. Donezi si iti alegi gratuit obiectul de care ai nevoie

Last Updated on octombrie 31, 2015 12038530_10153651086937560_6888595281860480974_n

Astăzi, pe Strada Constantin Lacea Nr. 4 din Brașov are loc o nouă ediție a Bazarului cu Lucrruri Gratis. Evenimentul va începe la ora 13:00 și va dura până la ora 15:00

„Hai si tu la Bazarul cu Lucruri Gratis, locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale (prin intermediul institutiilor de profil, fundatiilor/ong-urilor) sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platformahttp://LucruriGratis.ro/.

[ads2]

Vrei sa te anuntam pe mail cand vor fi urmatoarele editii ale Bazarului, sau sa te implici in organizarea Bazarului de la tine din oras? Inscrie-te aici si te vom tine la curent incepand cu editiile urmatoare: http://bitly.com/vreau-bazar

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformeihttp://LucruriGratis.ro/, si a oamenilor cu suflet mare din orasul nostru:)” spun organizatorii pe Facebook.

Previous Story

‘Cause being evil has a price

Next Story

Fost Viceprimar al Brasovului catre administratia din Bucuresti: „Bai NESIMTITILOR macar nu incercati sa mintiti in fata intregii tari?” Primaria TREBUIA sa dea acordul de functionare al clubului dupa ce se primea avizul de la POMPIERI si ISU !