(Video) Cati refugiati va primi Brasovul? Guvernul României a amenajat primele corturi pentru refugiati. Vezi aici Video cu aceste corturi:

Last Updated on septembrie 20, 2015 Guvernul României, prin Ministerul de Interne, a început în secret pregătirile pentru primirea refugiaților. Astfel au  fost montate zeci de corturi în localitățile Lunga şi Stamora Moraviţa din județul Timiș.

Dacă România va primi refugiați în aceste corturi, va trebui apoi să-i mute în alte localități, taberele improvizate de autorități fiind doar temporare. Câți refugiați va primi Brașovul, având în vedere că se zvonește că în următoarele 6 luni vom intra în țară peste 40.000 de imigranți?

Câți refugiați poate primi Brașovul, unde-i va caza?

Corturile de culoare albastră instalate de autorități sunt inscripţionate cu „Ministero Dell’ Interno Direzione Generale della Protezione Civile e SA”. Sunt aduse din Italia.

În momentul în care a fost întinsă prelata din interior, atmosfera a devenit foarte încinsă, la propriu, simțindu-se şi un miros înţepător, chiar greu de suportat. Pompierii fac scenarii.

„Miroase groaznic, cred că-s date cu ceva gaz, sau cu ceva soluţie să nu mucegăiască. Au fost (n.r. corturile) şi prin Italia şi prin Spania. Le împrumută la nevoie. Sunt pentru ajutorare”, spune un pompier citat de adevărul.ro.

Vezi aici Video cu aceste corturi:

Previous Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului in alb-negru, inceputul anilor ’80

Next Story

(Video) Centrul Brasovului a fost inundat. O barca ar fi fost utila pe la Casa Sfatului