(Video) Accident Brasov: Vezi aici imagini cu accidentul violent de astazi. Masina s-a rupt in doua

Last Updated on septembrie 28, 2015 Un grav accident de circulație a avt loc astăzi între Șercaia și Perșani, județul Brașov. Un autoturism a lovit lateral un autobuz și pur și simplu s-a rupt în două.

Șoferul de 27 de ani conducea dinspre Brașov spre Sibiu și nu a adaptat viteza la carosabilul umed. În curbă a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de autobuz.

„A derapat şi a intrat pe banda mea de mers. Avea destul de mare viteză”, a precizat, şoferul autobuzului. Impactul violent a rupt în două autoturismul iar şoferul şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc, informeaza rttbrasov.ro.

„În jurul orei 08.25 s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor şapte persoane. Din cauza carosabilului umed, şi probabil mergea şi cu viteză excesivă, şoferul autoturismului a pătruns într-o curbă la dreapta, pe contrasens, unde s-a lovit lateral de un autocar ce circula din direcţia Sibiu-Braşov regulamentar”, a explicat luni, Dan Trâmbiţaş, şeful Poliţiei Rutiere Făgăraş.

Vezi aici Video postat de Făgăraș TV pe Youtube.com:

Şapte persoane au fost accidentate uşor în urma răsturnării autobuzului, care transporta 45 de călători.

Previous Story

Accident Brasov: GRAV ! Un autocar a fost lovit de o masina. Doua persoane au decedat

Next Story

Brasov: Vezi motivul accidentului de ieri, cand o masina a lovit un autobuz si s-a rupt in doua