Tot mai multi brasoveni reclama la OPC starea proasta a drumurilor. Degeaba

Last Updated on septembrie 17, 2015 În ultimul timp, tot mai mulți brașoveni au făcut sesizări la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov în care au reclamat starea foarte proastă a drumurilor.

Reprezentanți CRPC spun că nu au cum să-i ajute, responsabilitatea revenind Companiei Naționale de autostrăzi și drumuri (CNADR)

S-a reclamat în special faptul că lucrătorii de la drumuri le blochează accesul în curţi şi magazine sau că se văd nevoiţi să dea bani pentru a-şi repara autoturismele care li se strică din cauza gropilor din carosabil.

„Oamenii spun că atît timp cît îşi plătesc obligaţiile, impozite, rovinietă etc., ar fi normal ca cineva să fie tras la răspundere pentru paguba sau disconforul lor“, a spus Sorin Susanu, şeful CRPC Braşov, citat de Monitorul Expres.

Cetăţenii au mai reclamat şi faptul că din cauza drumurilor, fie cu gropi, fie prost semnalizate, au suferit accidente rutiere.

Totuşi, în niciuna din aceste situaţii, Protecţia Consumatorilor nu poate interveni pentru a da sancţiuni şi pentru a rezolva problema, atribuţiile revenind celor de la CNADNR sau proprietarului drumului. „Noi nu avem, din păcate, atribuţii concrete în ceea ce priveşte această problematică”, a adăugat şeful CRPC Braşov.

Previous Story

Brasov: Captura record pe Olt: somn de 41 de kg. „Numai drill-ul (n.r. obosirea pestelui) a durat aproape o ora”

Next Story

Brasov: Parada cu 30 de bolizii participanti la Campionatul National de Drift. Vezi aici traseul: