RAT Braşov revine la programul extins de circulație

Last Updated on septembrie 10, 2015

Regia Autonomă de Transport Braşov revine de luni, odată cu începerea şcolii, la programul extins de circulaţie. Astfel, va creşte frecvenţa mijloacelor de transport în comun pe 14 dintre cele 44 de trasee, ajungîndu-se ca la orele de vîrf R.A.T. Braşov să aibă în circulaţie aproape 150 de autovehicule.

”Concomitent cu eforturile depuse pentru a asigura necesarul de transport comunităţii locale şi turiştilor care vizitează oraşul, acordăm atenţie în această perioadă şi activităţilor ce vizează informarea călătorilor. În acest sens vom amplasa în adăposturile staţiilor situate în centrul oraşului noi hărţi ale sistemului de transport.

Am constatat faptul că multe hărţi instalate la sfîrşitul anului trecut au fost deteriorate sau sustrase. Facem din nou apel la simţul civic al braşovenilor pentru a păstra, măcar din respect pentru călătorii care au nevoie de informaţii, aceste hărţi într-o stare cît mai bună”, a spus directorul general al R.A.T. Braşov, ing. Cristian Radu, citată de monitorulexpres.ro

Pe liniile 5 şi 6, de exemplu, în intervalele orare în care există cerere mare de transport, frecvenţa trecerilor prin staţii va fi de cinci minute, iar pe liniile 8 şi 17, de şase minute.

Vor fi modificate orarele liniilor 1, 2, 5, 6, 8, 15, 17, 23, 23B, 31, 32, 36, 50 şi 52. Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe portalul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“, începînd din cursul zilei de sîmbătă. De asemenea, vor fi actualizate şi tabelele afişate în toate staţiile, pînă duminică. Toate tabelele ce conţin noile orare de circulaţie vor conţine menţiunea „Valabil din data de 14.09.2015“.

Previous Story

Brasov: Musafir nepoftit la o gelaterie din oraș. Un urs a dat iama în magazinul cu îngheţată

Next Story

Brasov: S-a deschis un Centru al Fericirii