NESPERAT ! FC Brasov a smuls un punct important pentru evitarea retrogradarii in Liga a treia

Last Updated on septembrie 20, 2015 FC Brașov continuă lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă anul trecut lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 1 în liga secundă, acum formația brașoveană luptă din răsputeri pentru evitarea retrogradării în liga a treia.

Se pare că la FC Brașov lupta pentru evitarea retrogradării a devenit o tradiție și ar trebui ca la OSIM să fie înregistrată ca marcă proprie.

Sâmbătă, pe stadionul Tineretului, FC Brașov a întâlnit FC Bihor, o echipă de temut a Ligii secunde, care avea 0 puncte după primele etape.

Nedorind să iasă din zona rerogradării, FC Brașov s-a lăsat egalată în ulimul minut de joc. Antrenorul brașovenilor recunoaște că a antrenat echipa pentru primele poziții dar jucătorii au jucat invers, adică pentru retrogradare.

 

“În prima repriză nu am jucat ceea ce am antrenat. A fost exact invers față de ce am insistat la antrenament. În partea secundă nu am avut niciun jucator care să spună stop faulturilor din lateral care au dus la fazele fixe si, sincer sa fiu, golul se anunta pentru ca ne-am aparat foarte jos.

Stiind ca avem probleme fizice, noi trebuia sa transam jocul inca din prima repriza. A fost un semnal de alarma si repriza a doua de la Resita, acum la fel. Cred ca trebuie sa fim mai atenti la pregatirea mentala a fiecarui jucator. Nu pot sa cer rabdare, pentru că nu este! Echipa trebuie să se trezească”, a declarat Adrian Szabo, citat de Monitorul Expres.

Previous Story

(Video) Furtuna Violenta in Brasov ! Grindina, rupere de nori, fulgere si trasnete

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului in alb-negru, inceputul anilor ’80