Incepe un nou targ de carte la Brasov, 17-20 septembrie

Last Updated on septembrie 10, 2015 Un nou festival de carte, combinat cu ateliere creative şi acte de caritate va avea loc la Braşov în această toamnă, „Bookstadt – Tîrg de Kulturalizare“.

Librăria BookCity, împreună cu Fundaţia pentru Parteneriat Comunitar şi Agenţia Metropolitană Braşov îi invită weekendul viitor pe braşoveni la Coresi Shopping Resort la un eveniment pe care organizatorii îl văt atît ca pe unul cultural cît şi ca pe o încercare de mobilizare comunitară, în favoarea unor ONG-uri şi a unei şcoli din oraşul Rupea.

Peste 20 de edituri vor fi prezente sau reprezentate la prima ediţie a Bookstadt din Coresi. Acestea îşi vor face cunoscută oferta de carte, care va avea inclusiv manuale, auxiliare şi rechizite, avînd în vedere că este primul week-end de după începerea anului şcolar, cînd părinţii încă mai fac cumpărături pentru şcoală, informează monitorulexpres.ro

„Edituri precum Litera, Corint, Nemira, ALL, Humanitas sau Curtea Veche îşi vor întîmpina vizitatorii cu titluri şi promoţii atractive. Nu va lipsi oferta de carte şcolară de la Paralela 45, Art, Booklet, Aramis sau Ars Libri, cea de rechizite de la Herlitz, Faber Castel, Pulse, Elysa sau Miquelrius dar şi de muzică şi jocuri educative“, spun organizatorii, citați de monitorul expres.

„Tîrgul de Kulturalizare“ Bookstadt va combina comercializarea de cărţi şi rechizite cu lansările de carte, în program fiind anunţate „Comunicarea nonviolentă – un limbaj al vieţii“ de Marshall B. Rosenberg (18 septembrie, ora 19.00), „Străfurnica şi prietenii săi – manual de dicţie pentru copii“ de Carman Ivanov (sîmbătă, 19 septembrie, ora 17.30) şi „Carte de citit în doi“ de Victor Miron, clujeanul devenit celebru pentru campaniile sale virale de încurajare a lecturii (sîmbătă, 19 septembrie, pra 19.00).

Previous Story

Brasov: Încep Zilele Recoltei la Braşov. Evenimentul va fi organizat in toate cele 5 piete din oras

Next Story

Hochei. Corona Brasov joaca doua meciuri acasa in acest weekend