FC Brasov cauta prima victorie pe teren propriu. „Doar victoria trebuie sa fie in mintea noastra la acest joc cu FC Bihor”

Last Updated on septembrie 18, 2015

Sâmbătă FC Brașov are meci acasă cu FC Bihor, într-o partidă în urma cărei stegarii speră să obțină prima victorie pe teren propriu.

Stegarii pornesc ca favoriți în acest meci, bihorenii fiind în pragul colapsului. În primele trei meciuri jucate nu au obținut nici un punct.

„Este cît se poate de clar că doar victoria trebuie să fie în mintea noastră la acest joc cu FC Bihor. Tot ce am făcut şi am pregătit în această săptămînă este în scopul atingerii acestui obiectiv, victoria. I-am atenţionat pe jucători să nu aibă falsa idee că vom avea un meci uşor, ţinînd cont de faptul că orădenii nu au obţinut niciun punct în primele trei etape.

FC Bihor este o echipă care se apără aglomerat şi care preferă contraatacul, au cîţiva jucători cu o tehnică bună, cu execuţii surprinzătoare. Vreau o victorie clară şi un joc bun. Sînt foarte mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătorii în această săptămînă şi sînt convins că nu vor fi surprize în meciul de sîmbătă“, a declarat Adrian Szabo, care nu va putea conta în meciul de sîmbătă pe serviciile lui Mareş şi Avram, ambii accidentaţi. „Mareş este accidentat, pe Avram încă nu l-am văzut la faţă!“, a precizat Szabo, citat de monitorulexpres.ro

Tehnicianul „stegarilor“ a mai spus că este mult mai greu de lucrat în Liga a 2-a, decît în primul eşalon

Previous Story

Handbal: Corona Brasov joaca astazi impotriva CSM Ploiesti, intr-un derby pentru podium

Next Story

Accident Brasov: O soferita a intrat cu masina intr-un autocar