Brasov: Vineri, concert caritabil la Biserica Neagra, in beneficiul pacientilor HOSPICE

Last Updated on septembrie 1, 2015 Vineri, 4 septembrie, de la ora 18.00, ‘Sound of Joy’—unul dintre cele mai apreciate coruri de gospel din Germania, va susține un concert special la Biserica Neagră din Brașov. Corul a fost fondat în 1981 la Hersbruck, sub îndrumarea directorului muzical Karl Schmidt.

Corul ‘Sound of Joy’este alcătuit din 110 cântăreți, cu vârste cuprinse între 14 și 50 de ani. Repertoriul acestora este diversificat și include melodii gospel tradiționale sau moderne, dar și adaptări ale unor piese clasice. Aflați pentru prima dată într-un turneu în România și Ungaria, membrii corului dedică evenimentul muzical de la Biserica Neagră din Brașov pacienților care primesc îngrijire de la HOSPICE Casa Speranței, informează agerpres.ro

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de la Biserica Neagră, instituția care a făcut o adevărată tradiție din organizarea evenimentelor culturale de referință.

Prețul unui bilet este de 10 lei, iar toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru susținerea serviciilor de îngrijire paliativă pe care HOSPICE Casa Speranței le acordă gratuit copiilor și adulților cu boli incurabile.

Previous Story

Vezi ce modificari face RAT Brasov cu ocazia Oktoberfest:

Next Story

Brasov: Stand Up Fest, Editia a III-a – 2015 cu Bobonete, Vancica, Mihai Rait, Teo, Vio, Costel si multi altii