Brasov: Un medic a refuzat sa ia mita si i-a denuntat pe mituitori. Acestia au fost trimis in judecata

Last Updated on septembrie 30, 2015 Procurorii au anunțat că i-au trimis în judecată pe un student și mama lui pentru că au încercat să-l mituiască pe Decanul Facultăţii de Medicină din Braşov, medicul Marius Moga.

Potrivit procuroriloe, inculpata Labina Aurelia Lucica s-a deplasat în repetate rânduri, în perioada 28 – 30 august 2014, la domiciliul martorului denunţător Moga Marius Alexandru, decanul Facultăţii de Medicină, titular al disciplinei „Obstetrică-Ginecologie”.

Femeia cerea insistent să poarte o discuţie cu decanul Moga, căruia i-a promis, în data de 30 august 2014, suma de 1.000 euro, pentru a-l promova pe fiul său, inculpatul Bud Andrei, la examenul de specialitate „Obstetrică-Ginecologie”, informează rttbrasov.ro.

Studentul urma să susţină examenul în sesiunea de reexaminări de la începutul lunii septembrie 2014.

În 4 septembrie 2014, după ce a picat examenul, studentul, însoţit de mama sa, s-a deplasat la locuinţa decanului şi i-a lăsat, în cutia poştală, un plic ce conţinea suma de 3.000 lei.

În schimbul banilor, decanul Moga ar fi trebuit să aprobe participarea studentului la sesiunea de restanţe, contrar regulamentelor universitare, pentru că tânărul nu fusese promovat la sesiunile de reexaminări anterioare.

Previous Story

Statistici: 80.000 de brasoveni au plecat in strainatate. Pe unde ati ajuns?

Next Story

Brasov: Pacientii de la Judetean fac naveta cu ambulanta de la o sectie la alta. Ar trebui un spital mai mare in oras?