Brasov: Primarul George Scripcaru huiduit la Oktoberfest. Sute de oameni au strigat o ora impotriva Primariei

Last Updated on septembrie 6, 2015 Primăria Brașov a hotărât să închidă muzica de la Oktoberfest la ora 22:00. Fix. Berea băută fără muzică nu este pe placul participanților.

„Nici bine nu ajungi la petrecere, abia apuci să îți cumperi o bere, după ce stai la două cozi kilometrice și ce să vezi, se oprește muzica”, se arată nemulțumit un tânăr.

După oprirea muzicii, unii oameni pleacă spășiți, în timp ce alții rămân să huiduie și să își termine berile, abia începute.

În seara de  5 septembrie, sute de oameni au huiduit neîncetat timp de o oră, de la oprirea programului muzical. Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat din cauza programului evenimentului, care ar putea fi de înțeles în timpul săptămânii, dar nu și în weekend.

„Lumea huiduie. Este vorba despre autorizația primăriei care a fost dată până la ora 22.00. Am avut două ședințe. Poliția, jandarmii au zis că până la ora 23.00 nu este problemă, dar Primăria Brașov ne-a dat autorizația doar până la 22.00.

Trebuie să ne ținem de treaba asta, chiar dacă ne place sau nu, ca să nu primim amenzi. Noi vroiam ca măcar în weekend să țină petrecerea până la 23.00, în timpul săptămânii nu vrem să deranjăm oamenii. Ați văzut nemulțumirea este maximă, atât a brașovenilor cât și a turiștilor care au venit special la Brașov să se simtă bine”, a declarat Christian Macedonschi pentru mytex.ro.

Huiduieli consistente a primit și primarului George Scripcaru, spun martorii de la eveniment.

Previous Story

Brasov: „Cavelerii Teutoni se reîntorc in Cetatea Feldioarei”. Vezi aici programul evenimentului:

Next Story

Video Brasov: Seara se lasa peste oras. Vezi aici un Timelapse extraordinar filmat de pe Tâmpa: