Brasov: „Nu v-as vota pe niciunul!”- Liviu Dragnea catre candidatii PSD la Primarie. Tu pe cine ai vota?

Last Updated on septembrie 20, 2015 Deranj mare la PSD Brașov. Cei 4 candidați la Primărie au primit o lovitură zdravănă de la Liviu Dragnea.

Acesta a declarat că nu ar vota pe niciunul dintre ei, lucru ce echivalează cu o descalificare din punct de vedere al candidaturilor.

Liviu Dragnea, prezent la şedinţa Consiliului judeţean al PSD a declarat:

“Dacă ar fi să votez acum, nu aş vota pentru niciunul dintre cei patru candidaţi. Nu am auzit pînă acum niciun motiv pentru care vreunul dintre dumneavoastră să fie primar al Braşovului. Una dintre probleme e rezolvată, în sensul că vă doriţi să fiţi candidat, dar e nevoie de mai multă seriozitate”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Monitorul Expres.

Deocamdată, dintre cei patru candidaţi, lui Dragnea i-a atras atenţia Sorin Susanu, preşedintele Comitetului Regional de Protecţie a Consumatorilor, care în şedinţa CJ a PSD Braşov a luat cuvîntul, pentru a-şi expune motivaţia de a candida. “99% te-ai preocupat să ai sala de partea ta”, i-a transmis Dragnea lui Susanu.

“Însă trebuie să aveţi în vedere că abia cînd veţi face un proiect pentru Braşov, în care veţi crede cu adevărat, veţi avea şansa de a fi primari”, le-a mai spus Dragnea celor patru candidaţi.

Cei 4 care vor să câștige Primăria Braşov pentru PSD sunt consilierul local Răzvan Popa (fost viceprimar), Sorin Susanu – şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, dr. Dan Grigorescu – fost director al Spitalului Judeţean Braşov şi consilierul local Cătălin Leonte.

Previous Story

Accident Brasov: 3 autoturisme s-au ciocnit. O fetita de 4 ani, 2 femei si 2 barbati au fost raniti

Next Story

(Video) Furtuna Violenta in Brasov ! Grindina, rupere de nori, fulgere si trasnete