Braşov: Evenimentele din acest weekend, Oktoberfest și sărbătorirea Sfintei Marii, au umplut hotelurile din Brașov și Poiană

Last Updated on septembrie 3, 2015

Evenimentele din acest weekend a umplut hotelurile și pensiunile din Brașov și din Poiana Brașov.

Festivalul Berii Oktoberfest, dar şi manifestările prilejuite de sărbătorirea Sfintei Marii, patroana spirituală a Braşovului, (ocazie cu care va fi prezentată pentru prima dată publicului crucea cu care părintele Arsenie Boca îi binecuvânta pe credincioşi, şi care a fost descoperită după 68 de ani în Şcheii Braşovului), au atras atât un număr mare de amatori de distracţie, cât şi un număr însemnat de pelerini din toate colţurile ţării.

În conformitate cu datele prezentate de booking.com, unul dintre cele mai mari şi utilizate site-uri pentru rezervări, din cele peste 240 de unităţi de cazare din municipiul Braşov înscrise pe această platformă, doar puţin peste 70 mai aveau locuri libere, iar numărul de locuri de cazare la acestea era destul de limitat, de la câte o singură cameră în hotelurile cu pretenţii, la maximum cinci, în unele pensiuni, scrie bzb.ro

Hotelurile de lux sunt ocupate în totalitate. Aro Palace, nu mai avea ieri camere libere, iar Ramada sau Kronweell, mai aveau disponibilă câte o singură cameră. În cazul hotelurilor de trei stele din zona centrală, numai trei unităţi, respectiv Hotel Corona, Hotel Gott şi Hotel Pantex, mai aveau disponibilitate de cazare, însă doar în câte o singură cameră. Alte hoteluri de trei stele, precum  Capitol sau Braşov fuseseră deja rezervate în totalitate, mai scrie sursa citată.

Şi în Poiana Braşov doar 19 dintre cele 44 de unităţi de cazare înscrise pe booking.com mai aveau camere libere. Şi în acest caz, hotelurile mai cu pretenţii erau deja rezervate în totalitate. Singurul hotel cu preţuri accesibile, respectiv de 426 de lei pentru două nopţi de cazare, era Hotelul Ruia de trei stele, care avea mai multe camere libere.

Previous Story

Auchan face angajari la Brasov

Next Story

Brasov: Vezi parada Oktoberfest ! Carele cu bere au defilat prin centrul orasului