Brasov: Ancheta in cazul crucii care i-ar fi apartinut lui Arsenie Boca. Preotii chemati la explicatii

Last Updated on septembrie 9, 2015

Crucea găsită în biserica Sf. Treime din Brașov, despre care s-a spus că ar fi aparținut lui Arsenie Boca, a aprins intense discuții.

Mai marii bisericii trebuie să stabilescă acum daca nu cumva preotii care au raspandit zvonul au urmarit, de fapt, sa dezvolte afaceri de pe urma pelerinilor atrasi de renumele parintelui Arsenie Boca.

Localnicii, dar si alti preoti sustin ca obiectul bisericesc apartine, de fapt, lacasului de cult, iar singura legatura a parintelui cu aceasta cruce este faptul ca a tinut-o in mana odata, cu ocazia unei slujbe, scrie stirileprotv.ro

Mitropolia Ardealului va declansa o ancheta pentru a lamuri povestea crucii de la Brasov.

Preot Constantin Nicula, Mitropolia Ardealului: “Mitropolia Ardealului va avea, in saptamanile urmatoare, o discutie cu cei care au propus aceasta cruce ca fiind a parintelui Arsenie. Trebuie sa fim extrem de echilibrati si sa nu aprovizionam in plus excesul de adrenalina duhovniceasca.

Prelatii care au raspandit zvonul ca acea cruce ar fi apartinut parintelui Arsenie Boca vor fi chemati sa dea explicatii.

Previous Story

„Ducem lumina Brasovului in Cartea Recordurilor”. In 20 septembrie

Next Story

Brasov. Politistul cu umor Marian Godina: „Pe centura Brasovului, pe la 11 dimineata, un taximetrist se indrepta spre casa”. Citeste toata povestea: