Aqua Park in Poiana Brasov. Snow Park la Ruia si zone pietonale de tip “centru”. Vezi ce proiecte pregatesc hotelierii

Last Updated on septembrie 1, 2015 Marii hotelieri şi proprietari de unităţi turistice şi de agrement din Poiana Braşov s-au reunit în Asociaţia de Turism Poiana Braşov.

Asociaţia va avea ca misiune definirea unui program de dezvoltare pe termen lung, identificarea surselor de finanţare şi coordonarea implementării de programe şi proiecte de dezvoltare şi promovare, astfel încît Poiana Braşov să poată concura cu staţiuni montane recunoscute din ţări precum Austria, Franţa sau Italia.

Printre proiectele asociaţiei se numără continuarea extinderii domeniului schiabil, crearea unei zone pietonale de tip “centru” cu servicii all-seasons, fluidizarea traficului rutier, un Snow Park în zona Ruia, dar şi un Aqua Park pentru toate sezoanele, parcuri de aventură la înălţime sau trasee de sanie de vară, informează monitorulexpres.ro

Asociaţia de Turism Poiana Braşov va lucra în direcţia unor parteneriate atît cu istituţiile publice, cît şi cu entităţi private în vederea atragerii de proiecte de investiţii, evenimente de anvergură şi, în general, de puncte suplimentare de atracţie în destinaţie. O prioritate a asociaţiei o va constitui dezvoltarea unei zone pietonale de tip “centru” care să conţină un nucleu de servicii esenţiale unei destinaţii all-season, cît şi fluidizarea traficului rutier.

De asemenea, asociaţia îşi propune continuarea lărgirii domeniului schiabil prin extinderea spre Rîşnov, parte din Master Planul iniţial de dezvoltare a staţiunii.

În plus, dezvoltarea unui proiect de Snow Park în zona Ruia pentru separarea traficului de schiori şi snowboarderi va fi un plus pentru toţi iubitorti sporturilor de iarnă. Nu în ultimul rînd, o mai bună ofertă dedicată copiilor şi debutanţilor prin zone şi pîrtii bine delimitate şi protejate de ceilalţi schiori va diminua riscurile de accidente.

Previous Story

Brasov: Stand Up Fest, Editia a III-a – 2015 cu Bobonete, Vancica, Mihai Rait, Teo, Vio, Costel si multi altii

Next Story

Amintiri din Brasov: Piata Sfatului, anii ’80, cu multe masini