(Video) Accident Brasov: O soferita de 28 de ani, cu 2 copii pe bancheta din spate, a intrat in alt autoturism

Last Updated on august 5, 2015 Două autoturisme s-au ciocnit astăzi pe strada Dobrogeanu Gherea din Braşov. O mamă cu doi copii de 3 şi 5 ani şi o femeie de 67 de ani au ajuns la Spitalul Judeţean Braşov cu diverse traumatisme.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, după ce o şoferiţă de 28 de ani a pierdut controlul maşinii într-o curbă, carosabilul fiind ud, şi a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism.

În urma impactului, şoferiţa de 28 de ani, precum şi copiii ei care se aflau pe bancheta din spate, în vîrstă de 3 şi 5 ani au suferit diverse traumatisme craniene şi la membre, însă nu sînt în stare gravă, anunță Monitorul Expres.

De asemenea, o femeie de 67 de ani, pasageră în celălalt autoturism a fost uşor rănită. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis la locul accidentului mai multe ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov şi la Spitalul de Pediarie Braşov pentru îngrijiri.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brasov: Un tren a deraiat in Gara!

Next Story

Brasov: Bazar Multicultural in Piata Sfatului, produse de pe 5 continente