Brasov: AJOFM face recrutari pentru 800 de locuri de munca la cules de capsuni in Spania

Last Updated on august 24, 2015

800 de locuri de muncă la cules de căpșuni sunt puse la dispoziție de o firmă din orașul Almonte, Spania, prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimativă de angajare fiind 15 februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile.

Programul începe în primele ore ale dimineţii, iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este pusă la dispoziţie numai pentru femei, contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
„Înscrierea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip care se completează la sediul agenţiei, a copiei după actul de identitate sau paşaport, a unui CV model Europass, cu fotografie, în limba română, a cazierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), precum şi a unei adeverinţe de la medicul de familie, cu menţiunea «Clinic sănătos/Apt pentru muncă»”, a declarat Liliana Dragomir, director executiv al AJOFM Braşov, pentru bzb.ro
Previous Story

Brasov: Mireasa in perfuzii, 100 de nuntasi cu toxiinfectie alimentara

Next Story

Brasov: Airbus angajeaza 400 de persoane pentru viitoarea fabrica de elicoptere