Oktoberfest Brasov: 11 zile de distractii, muzica si multa bere

Last Updated on august 28, 2015

Și în acest an Oktoberfest le aduce brașovenilor 11 zile de distracție, muzică și evident multă bere, în perioada 3-13 septembrie la Arena Sportivă Ion Țiriac.

Festivalul va fi deschis joi, 3 septembrie, de la ora 15.00, de tradiţionala paradă a costumelor şi a carelor cu bere. Herr Schurly, cel mai mare fan Oktoberfest, va fi prezent pentru a doua oară consecutiv la Braşov.

Din program nu vor lipsi formaţiile emblematice ale distracţiei bavareze – Aalbachtal Expres, Rocky 5, Klaudia und die Burzenland Party Band, DJ Edelweiss, dar şi mulţi alţii, informează bzb.ro

Vedeta absolută a ediţiei Oktoberfest 2015 va fi halba la litru. O noutate este un bratwurst -ul XXL pentru cei care vin cu mare poftă de mâncare la Oktoberfest.

O noutate a acestui an este şi proiectul Citizens. Irene Nemeth, un bine cunoscut designer din Austria a creat 12 cetăţeni care vor veni la festival. Printre ei se numără Dracula, Peter Maffay, June braşovean, perechi româneşti, săseşti şi maghiare.

Previous Story

Brasov: Au crescut chiriile din cauza lipsei apartamentelor. Vezi aici preturi:

Next Story

Brasov: Geroge Scripcaru invitat sa candideze la Primarie din partea liberalilor lui Tariceanu. Adrian Atomei: „Personal voi face o propunere indrazneata colegilor mei din ALDE”