Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi?

Last Updated on august 15, 2015 Spitalul Județean Brașov are un nou manager, dr. Carmen Neculoiu care a obţinut la concursul pentru ocuparea funcției media finală 8,92 şi a fost considerată admisă.

Am întrebat ieri într-un alt articol dacă noul manager trebuie să ia măsuri pentru stoparea șpăgilor din Județean. Cei mai mulți au spus că șpăgile să rămână așa iar jurnaliștii să-și îndrepte atenția către condițiile mizere din spitale. Oare nu șpaga a dus la situația dezastruoasă din spitale?

Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 1 Gica Hilti Numai de spaga va intereseaza nesimtitilor, dar de salarii sau de conditiile din spital nu va pasa. Jurnalisti cu 3 ani de facultate se gasesc ei desteptii pamantului sa comenteze.

 

Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 2Simona Muresan A da serios? Sa stopeze spaga si la la la si lo lo lo! Dar domnu jurnalist despre conditiile mizere oferite celo care platesc asigurari la stat cand o sa scrii? Imi place tare mass media face audienta pe spatele doctorilor! Daca ati fi profesionisti ati scrie si despre conditiile oferite de spitalele de stat celor multi PLATITORI PENTRU NIMIC, dar e mai simplu sa scrii pentru audienta nu?
Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 3Daniela Cursaru ei na vine acum un om nou si repara tot sistemul sanitar!Ce aiureala de intrebare… S au schimbat atatia MInistrii si afost din ce in ce mai rau pentru noi… Sa vedeti cand om ramane vreun MIl doar de cotizanti la sanatate atunci vedeti costuri!
dr. Carmen Neculoiu, noul manager al Spitalului Judetean
dr. Carmen Neculoiu, noul manager al Spitalului Judetean

Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 4Nicoleta Dobrescu Spaga o pot opri doar pacientii,ptr salarii si conditiile de munca in spitale este personalul medical care trebuie sa iasa in strada dar cat timp vin spaguiti nu o vor face niciodata.De ce sa lupti cu sistemul cand tu iti bagi in buzunar cel putin 8000 de euro lunar fara taxe si impozite(calcul cu 2 operatii pe zi in 5 zile lucratoare)?!
Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 5Radu Dorina Cred ca glumiti!!!!!!
Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 6Dinca Ioan Niciodată. ….
Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 7Crys Crys NICIODATA! IN SPITALUL JUDETEAN ESTE O NTREAGA MAFIE ,DOAR ACUM ATI AFLAT?! CAM TARZIU!
Brasov: Noul manager al Spitalului Judetean sfatuit sa nu ia masuri anti-spaga, trebuie sa se uite in alta parte, la conditiile mizere din spital, de exemplu. Tu ce crezi? 8Izabela Basia Niciodata , poate sa aiba salariu de 10000 de ron , daca e invatat cu spaga accepta fara sa clipeasca , dar nu toti sunt la fel .
Tu ce crezi, noul manager al Județeanului ar trebui să ia măsuri pentru stoparea șpăgii sau trebuie să se uite în altă parte, de exemplu la condițiile mizerabile din spital?
Previous Story

Brasov: Ultimele pregatiri pentru Festivalul „Bohemian Square“

Next Story

Brasov: Junii Dorobanti va invita la traditionalul Joc stramosesc de la Crucea Dreptatii. Vezi aici Programul: