Brasov: Campionatele Mondiale de biatlon role de la Cheile Gradistei, transmise in direct la TVR

Last Updated on august 25, 2015

La sfărșitul acestei săptămâni vor avea loc Campionatele Mondiale de biatlon role pentru seniori și juniori la Cheile Grădiștei (județul Brașov). La eveniment și-au anunțat prezența nume importante ale disciplinei.

Vineri, de la ora 10.00, sunt programate cursele de ștafetă mixtă, sâmbătă, începând cu 9.45, au loc întrecerile de sprint, pentru ca probele de pursuit să se dispute duminică de la 10.00, anunță mytex.ro.

Așa cum a anunțat Sorin Hobana pe pagina sa de Facebook, Mondialele vor fi transmise în direct, sâmbătă și duminică, la Televiziunea Română.

„In intervalul 26-30 August 2015 complexul nostru va gazdui IBU Summer Biathlon World Championship 2015,o competitie in premiera unde, până în prezent 26 ţări şi-au confirmat oficial participarea la marele eveniment.
Totalul provizoriu de sportivi este de 124 la probele masculine şi 92 la probele feminine.
Intrarea este libera,va asteptam in numar cat mai mare sa sustineti echipele participante” spun reprezentanții Cheile Grădiștei pe Facebook.

Previous Story

Brasov: Se deschide cinematograful 9D la Dino Parc Rasnov

Next Story

La Brasov va aparea un atlas al taramurilor fermecate din basme. Copiii vor vedea ca Imparatia Imparatului Verde se afla la Cetatea Rasnov, iar cea a Imparatului Rosu, la Castelul Corvinilor