Video Brasov: Politistii cauta inca o femeie disparuta acum aproape o luna. Daca o vedeti, sunati la 112

Last Updated on iulie 24, 2015 De o lună de zile polițiștii, rudele și prietenii o caută în locurile în care obişnuia să meargă. Dar Ciureanu Iulia este de negăsit.

Familia a lipit autocolante prin zonele frecventate de femeie, a împărţit fluturaşi în centrul oraşului şi în Cartierul Valea Cetăţii, a sunat la rudele ei, la spitale şi la prietenele ei, cu care obişnuia să se plimbe pe Postăvarul, Dealul Melcilor şi “La Iepure”.

„În data de 29 iunie am fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 65 de ani. În urma activităţilor desfăşurate până în prezent, nu am reuşit să o găsim”, a explicat vineri, comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov citat de rttbrasov.ro.

Femeia dispărută are 1,60 m înălţime, constituţie astenică, ochii negri, păr castaniu grizonat, iar la data dispariţei era îmbrăcată cu pantaloni negri, haină din fâş cu glugă neagră, purta sandale maro şi o şapcă.

„Facem apel la orice persoană care poate da relaţii în acest caz, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112” mai spune Liviu Naghi.

Previous Story

Brasov: Un nou record la Cetatea Rasnov in urma deschiderii liftului de persoane

Next Story

Un turist din Brasov a dorit sa vada rasaritul din masina pe plaja. Trebuia sa primeasca o amenda mai mare?