„Mi-a pierit romantismul de la Brasov”, Emma Zeicescu, prezentatoare Realitatea TV

Last Updated on iulie 27, 2015

Emma Zeicescu a fost într-o vacanță cu familia la Brașov, iar experiența trăită a pendulat dintr-o extremă în alta. Liniștea și relaxarea pe care le găsești în Brașov au fost spulberate din cauza revoltei provocată de aglomerația aproape imposibilă a drumului de întoarcere către București.

„Pe final de calatorie, mi-a pierit romantismul. De ce? Pentru ca a urmat DN1. Poate sa-mi spuna cineva de ce nu avem o autostrada de la Bucuresti la Brasov? Vreun ministru citeste asta acum? Daca ar fi in fata mea acum vreunul din cei care s-au perindat pe la Transporturi, n-as raspunde de faptele mele.

Sunteti o rusine nationala! Si cand o sa va uitati diseara in oglinda sa stiti ca n-aveti NICIO SCUZA! Poporul asta merita de mult sa ajunga la Brasov, oras turistic… intr-o ora! Nimeni nu merita sa stea toata ziua pe drum, bara la bara, in canicula, pentru simplul fapt ca si-a dorit un weekend la munte.

1

Dar sa nu ne enervam mai mult… ca nu merita! Maine oricum e luni, asta ca sa intelegeti fata mea din ultima poza. Sa muncim cu drag! Noapte frumoasa!”, a scris Emma Zeicescu pe blogul personal.

 

Previous Story

Brasov: Cafeneaua „5 to go” (orice cafea la 5 lei, indiferent de gramaj si tip) se va deschide in franciza si la noi

Next Story

Brasov: Judecatorii au refuzat ARESTAREA soferului beat care si-a omorat bebelusul in accident