FRF a trimis cazul ”FC Brasov – Gaz Metan” la DNA. Crezi ca Brasovul va fi trimis in liga a cincea?

Last Updated on iulie 24, 2015

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a analizat modul în care s-a desfășurat meciul dintre FC Brașov și Gaz Metan Mediaș, din ultima etapă de sezonului trecut.

Oficialii comisiei nu au reușit să ajungă la un numitor comun și au preferat să paseze azi acest caz celor de la Direcția Națională Anticorupție.

”Comisia dispune trimiterea dosarului la Direcţia Naţională Anticorupţie”, este mesajul postat pe site-ul oficial al FRF.

De altfel, procurorii anticorupție s-au și apucat de treabă. Fotbalistul Costin Gheorghe, de la Gaz Metan Mediaş, a fost miercuri la DNA, fiind citat ca martor într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie din lumea fotbalului. Potrivit unor surse din justiţie, Costin Gheorghe a fost chemat de procurori să dea declaraţii într-un dosar nou deschis care ar viza meciuri aranjate, printre care suspect este și FC Brașov – Gaz Metan, transmite digisport.ro

Toată lumea fotbalului ştie ce s-a întâmplat, doar că este greu de dovedit“, a precizat Răzvan Pleşca, ajuns între timp la FC Botoşani.

Gaz Metan a încheiat campionatul pe locul 13, cu 39 de puncte, la două puncte de primul loc salvator, ocupat de Concordia Chiajna. Medieşenii au retrogradat după remiza albă din ultima etapă, cu FC Braşov.

Previous Story

Uniunea Europeana a aprobat 3 autostrazi pentru Brasov. Crezi ca Guvernul României este capabil sa le construiasca?

Next Story

Haide la Bran Music Fest 2015, 25-56 iulie. Vezi aici programul: