Brasov: Zona de picnic de la Pietrele lui Solomon a fost vandalizata

Last Updated on iulie 3, 2015 Pietrele lui Solomon este unul din locurile pentru care oraşul nostru este invidiat de celelalte oraşe mari din ţară. Pe lângă faptul că este un loc ideal de petrecere a unei zile în natură, aici obişnuiesc Junii Braşovului să organizeze cele mai multe din petrecerile lor câmpeneşti.

Pentru că numărul braşovenilor care vin aici la picnic ori să se relaxeze este foarte mare, reprezentanţii Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt au amenajat mai multe mese şi bănci în zonă, pentru ca toţi cei care obişnuiesc să îşi petreacă o parte din timpul liber aici, să poată beneficia de cele mai bune condiţii.

 

Din păcate, eforturile lor nu au fost apreciate şi cineva a distrus cea mai mare parte a băncilor şi meselor din zonă.

ssss

Mesele şi băncile au rezistat trei luni

Picioarele unor mese au fost smulse din pământ, deşi sunt groase de câteva zeci de centimetri şi înfipte în pământ circa o jumătate de metru, încât trecătorii au fost revoltaţi, anunta rttbrasov.ro

„Nici cei mai mari vandali nu puteau să facă treburile pe care le-au făcut aici. Cu ce i-au deranjat mesele acestea şi băncile care s-au pus pentru oameni, nu ştiu. Nu ştim să preţuim natura. Dumnezeu ne-a dat-o şi noi ne batem joc de ea!”, a precizat indignat, un braşovean.

Mesele şi băncile au fost montate de cei de la Regia Pădurilor Kronstadt, în urmă cu trei luni, dar nu au rezistat decât până săptămâna trecută.

vvv

Cum vara este abia la început, mulţi braşoveni şi chiar turişti vor mai trece pe aici cât timp va fi cald. Pentru ca oamenii să se poată bucura din nou de o zi frumoasă în natură, cei de la Regia Pădurilor Kronstadt vor trebui să reia munca depusă la începutul primăverii.

Previous Story

Brasov: Judecatorul a decis ca primarul George Scripcaru sa nu fie arestat deoarece postconstituirea de înscrisuri si presiunile la Tektron au fost anterioare datei de 22 iunie 2015, când s-a dispus (si inculpatul a luat cunostinta) ca se efectueaza urmarirea penala impotriva sa

Next Story

(Video) Accident Brasov: Pericol de explozie in centrul orasului