Brasov: Spatii de relaxare inedite, in Piata Enescu si pe Tâmpa construite de 12 voluntari arhitecti din Europa

Last Updated on iulie 24, 2015

12 voluntari arhitecți din Europa vor construii două structuri din lemn în Brașov care vor putea folosite ca spațiu de relxare.

În Piața Enescu se construiește o structură cu o înălțime de 1,5 metri, care va avea un rol multifuncțional ca și spațiu de relaxare, loc de joacă pentru copii, dar și scenă pentru mici spectacole.

Și pe Tâmpa se construește o structură din lemn destinată turiștilor care admiră orașul. Acolo vor fi mai multe spaţii de odihnă, dar şi un «umbrar». Constructorii stau în corturi, sub Tâmpa, însă această modalitate de cazare face parte din regulile jocului”, a precizat coordonatorul proiectului, Iuliana Mihai, citată de bzb.ro

1

Proiectul de amenajare a acestor piese de mobilier urban este susţinut de Agenţia Metropolitană Braşov. „Acest proiect face parte din strategia Braşovului pentru obţinerea titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, acoperind un domeniu extrem de important, respectiv implicarea tinerilor”, a explicat directorul AMB, Dragoş David.

Lemnul necesar realizării celor structuri din lemn, aproximativ trei tone, a fost donat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt.

Previous Story

Brasov: Bombe alimentare in Piata Astra! Branzeturile si carnea stau la 21 de grade

Next Story

Uniunea Europeana a aprobat 3 autostrazi pentru Brasov. Crezi ca Guvernul României este capabil sa le construiasca?