Brasov: Protectia Consumatorului s-a “stricat”. Marius Dunca si Sorin Susanu se razboiesc pentru o candidatura la Primaria Brasov sau pur si simplu este vorba de o eroare?

Last Updated on iulie 29, 2015 Situatie de criza la OPC Brasov. Comisarii nu mai pot primi reclamatii si nu pot nici comunica intre ei.

Sorin Susanu, seful CJPC Brasov: “Problema cea mai grava este ca acest mesaj il aud cei care incearca sa ne contacteze pe mine sau pe ceilalti colegi, poate cu o problema urgenta si delicata”.

Daca ati trimis recent o reclamatie prin e-mail, comisarii nu au cum s-o citeasca. Si nici sa raspunda la plangerile mai vechi nu pot! Fara Internet, angajatii ANPC nu pot descarca reclamatiile primite online si nici nu pot scoate informatii de spre firme, anunță stirileprotv.ro.

Monica Chelban, jurist CJPC Brasov: “Nu putem intra in mail-ul de serviciu de saptamana trecuta, deci intram in ce a venit pana saptamana trecuta. Sunt aici teancuri de reclamatii de saptamana trecuta la care nu avem cum sa trimitem raspunsuri”.

Comisariatul regional ar avea nevoie de 40.000 de lei pe luna pentru a functiona, dar seful institutiei spune ca de trei luni nu a mai primit bani. Asa ca nu a putut plati nicio utilitate si nu mai are acces la telefon sau Internet. In curand va ramane si fara curent.

Presedintele ANPC, Marius Alexandru Dunca, pare suprins de situatie. Are dovezi ca a trimis centrului regional, in luna iunie, 70.000 de lei, destul pentru a achita utilitatile. ”Eu am dispus un control sa vedem ce s-a facut cu acesti bani, de ce nu s-au platit facturile la utilitati”, spune Dunca.

Pana cand se va stabili cine pe cine sicaneaza in interiorul institutiei, cei care au de suferit sunt consumatorii. Ghinionistii care cumpara un produs defect sau alterat nu au cui sa se planga.

Sa fie un razboi intre Dunca si Susanu, amandoi din PSD Brasov si amandoi cu ambitii de a candida la Primarie la alegerile din 2016? Sau este o eroare de sistem?

Previous Story

Maternitatea Brasov a primit „Patura” care salveaza viata nou-nascutilor

Next Story

Brasov: 9 fete vor fi inaintate la gradul de sublocotenent în cadrul ceremoniei de absolvire a Academiei Fortelor Aeriene ‘Henri Coanda’