Brasov: Parcul Tractorul se transforma intr-un spatiu deschis copiilor, tinerilor si familiilor acestora in cadrul Open Park Festival

Last Updated on iulie 23, 2015

Cea de-a treia ediție a Open Park Festival va avea loc între 24-26 iulie, în parcul Tractorul din Brașov.

Open Park Festival este singurul festival cultural outdoor de tineret care are loc într-un parc din Brașov și care promovează jocurile & arta & sportul în special în rândul copiilor și tinerilor.

Asociația Colors împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu sprijinul Primăriei Brașov și al partenerilor locali, Biblioteca Județeană G. Barițiu, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Asociația Copiii de Cristal va transforma parcul Tractorul din Brașov într-un spațiu deschis copiilor, tinerilor și familiilor acestora și le pun la dispoziție activități diferite grupate în 6 mari categorii: sport, jocuri, ateliere artistice, ateliere creative, expoziții și animație.

In acest an orice persoană, de orice vârstă este invitată la colorat. 20 de metri pătrați de doodle așteaptă să prindă culoare; alături de acesta participanții cei mai mici vor putea să coloreze cu mânuțele, în timp ce pe cei mai mari îi așteaptă un panou cu post-it-uri de desenat.

De asemenea tot pentru copii va exista o zonă artistică și de creativitate cu girafe, buburuze și alte animăluțe artist. Adu cu tine un tricou și îl vei putea colora cum vrei tu cu ajutorul voluntarilor și al markerelor colorate.

1

Ca și la edițiile anterioare participanții își pot alege activitatea care li se potrivește din programul pregătit de organizatori, implicându-se în campionate de fotbal, volei sau badminton, luând parte împreună cu familia și prietenii la jocuri de teambuilding sau la ștafete, descoperind jocurile tradiționale din zona Brașovului sau redescoperind jocurile copilăriei și dezvoltându-și creativitatea și dexteritatea prin atelierele creative sau artistice. De asemenea în fiecare seară parcul se va transforma în discotecă în aer liber.

Previous Story

(Video) Accident Brasov: Un autotren incarcat cu uree s-a rasturnat in padurea Valea Bogatii.

Next Story

Brasov: „Accident” in piscina. Asa se intampla cand nu esti atent :)